Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve para saymak

Rüyada altın ve para saymak

Rüyada altın ve para saymak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine inanılır.

Rüyada altın ve para saymak gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Rüyada altın ve para saymak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın para saymak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yeni fırsatlar sunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının bozuk para saydığını görmek güzel bir hayatı olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada para almak saymak kafasındaki sorunları çözeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün para saymak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada madeni para saymak düzeninin bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada para almak ve saymak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına inanılır.

Rüyada demetle para saymak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments