Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dam çatı görmek

Rüyada dam çatı görmek

Rüyada dam çatı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada dam çatı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada dam çatı görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada damı akan ev görmek yapacağı planların altüst olacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada kendini damda görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada damdan düsmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada damdan su aktığını görmek içinin rahat edeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan düşeni görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada damdan inmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments