Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan aşağıya inmek

Rüyada çatıdan aşağıya inmek

Rüyada çatıdan aşağıya inmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, işlerini büyüteceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, makamının tehlikeye gireceğine rivayet eder.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen, yardım etmek isteyen veya bazı alanlarda arkanızda duran kişiler olabilir.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek dış ticarete atılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, de zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağı inmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine yorulur.

Rüyada ipten aşağı inmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada dağdan aşağı inmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, her şeyin yenileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments