Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda asılı kalmak

Rüyada çatıda asılı kalmak

Rüyada çatıda asılı kalmak ticarette zarar edeceğine, ele güne muhtaç olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çok başarılı olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Rüyada çatıda asılı kalmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunların artacağına yorulur.

Rüyada balkonda asılı kalmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada bir yere asılı kalmak kendisi ile gururlanacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde asılı kalmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada ağaçta asılı kalmak güzel günler görüleceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde asılı kalmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı kalmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments