Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarısı kol saati görmek

Rüyada altın sarısı kol saati görmek

Rüyada altın sarısı kol saati görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, düzeninin bozulacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada altın sarısı kol saati gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada sarı kol saati görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, insanların saygısının kazanılacağına inanılır.

Rüyada altın rengi kol saati görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada altın kol saati bulmak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada altın kol saati takmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments