Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kol saati taktığını görmek

Rüyada altın kol saati taktığını görmek

Rüyada altın kol saati taktığını görmek hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saati taktığını gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Rüyada koluna saat taktığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın saat taktığını görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yoksulluğa alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada koluna altın saat takmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada altın kol saati bulmak ticarete adım atacağına, umutlanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments