Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kol saati takmak

Rüyada altın kol saati takmak

Rüyada altın kol saati takmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saati takmak gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Rüyada koluna altın saat takmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saat takmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, sevgi dolu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada kol saat takmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada güzel kol saati takmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, insanların alım gücünün azalacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah kol saati takmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments