Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi kol saati görmek

Rüyada altın rengi kol saati görmek

Rüyada altın rengi kol saati görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada altın rengi kol saati gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine inanılır.

Rüyada altın renginde kol saati görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi saat takmak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın rengi saat görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iş için gurbete gidileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kolunda altın saat görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada altın kol saati görmek iş sahibi olunacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada koluna altın saat takmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments