Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kol saati bulmak

Rüyada altın kol saati bulmak

Rüyada altın kol saati bulmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet eder.

Rüyada altın kol saati bulmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada altın kol saati bulmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, zorlukların biteceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kol saati bulduğunu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kol saat bulmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde kol saati bulmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet eder.

Rüyada bayan kol saati bulmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kol saat leri bulmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saati bulmak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın saat takmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments