Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kol saati hediye almak

Rüyada altın kol saati hediye almak

Rüyada altın kol saati hediye almak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada altın kol saati hediye almak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak sıkıntıların aşılacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet eder.

Rüyada hediye kol saati almak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye etmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments