Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kol saati görmek

Rüyada sarı kol saati görmek

Rüyada sarı kol saati görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek zararların üst üste geleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada sarı kol saati görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, geri planda kalacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işarettir.

Rüyada sarı kol saati takmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada saati kolundan çıkarmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada iki kolunda saat görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada tahta kol saati görmek keyifli hale geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kol saati satmak çok iyi bir duruma geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saat leri bulmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments