Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kol saati takmak

Rüyada sarı kol saati takmak

Rüyada sarı kol saati takmak sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, şansın çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada sarı kol saati takmak gördüyseniz:

  • Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemelisin.

Rüyada sarı kol saati takmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada koluna saat takmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada altın kol saati takmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada saati koluna takmak bunun da geleceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada birine kol saati takmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayallerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kol saati takmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işarettir.

Rüyada beyaz kol saati takmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments