Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin çatısını görmek

Rüyada evin çatısını görmek

Rüyada evin çatısını görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, güzel haberler alınacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada evin çatısını gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada evin çatısında dolaşmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Rüyada evin çatısını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısından atlamak canın ve malının da her zaman güvende olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısında yılan görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada bir evin çatısında olmak huzura erileceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin çatısı uçmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kafasının rahat olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments