Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım çatı görmek

Rüyada yarım çatı görmek

Rüyada yarım çatı görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, arkasından gıybet edeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım çatı gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Rüyada yarım çatı görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım karpuz görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yarım çay görmek kişinin kazancının artacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yarım anahtar görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada yarım vücut görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinliği yarım görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi yarım görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım altın hediye almak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments