Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda adam görmek

Rüyada çatıda adam görmek

Rüyada çatıda adam görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, verimin ve bereketin geleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zengin için yoksulluğa, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada çatıda adam gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada çatıda adam görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Rüyada çatışmada adam öldürmek dedikoduya, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıda köpek görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Rüyada binanın çatısını görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işarettir.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıyı tamir etmek hayaline kavuşacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını tamir etmek sermaye elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments