Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton çatı görmek

Rüyada beton çatı görmek

Rüyada beton çatı görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, dayanışma içinde kalacağına, zor günlerin biteceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada beton çatı gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Rüyada beton çatı görmek elinin sıkışacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beton mikseri görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada betona oturmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet eder.

Rüyada beton atıldığını görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada yeni dökülmüş beton görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton süpürmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada taş beton görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada beton harcı yapmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments