Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatının üstünde kar görmek

Rüyada çatının üstünde kar görmek

Rüyada çatının üstünde kar görmek ruhuna hayrat yapılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatının üstünde kar gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada çatının üstünde kar görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatı üstünde yürümek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çatının üstünde yürümek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatı üstünde oturmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, karanlıkların aydınlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatının üstünde olmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, yeni bir iş bulacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada çatıda kar görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatılarda kar görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada çatı üzerinde kar görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments