Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıda yaşadığını görmek

Rüyada çatıda yaşadığını görmek

Rüyada çatıda yaşadığını görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, mal sahibi olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, düşmanını alt edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada çatıda yaşadığını gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Rüyada çatıda yaşadığını görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Rüyada çatışma yaşamak güzel bir hayat süreceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, talihinizin artacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kişinin yaşadığını görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına inanılır.

Rüyada gördüğünü gerçekte yaşamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada güzel bir evde yaşamak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada öldüğü halde yaşadığını görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının yaşadığını görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin yaşadığını görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, problemlerini çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments