Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan su damladığını görmek

Rüyada çatıdan su damladığını görmek

Rüyada çatıdan su damladığını görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırla yad etmeye rivayet eder.

Rüyada çatıdan su damladığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık ilişkiler yararlı iş birliklerine dönüşebilir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada su damlacıkları görmek geçineceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada su damladığını görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada suyun damladığını görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su damlamak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Rüyada eve su damladığını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments