Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafa bürünmek

Rüyada çarşafa bürünmek

Rüyada çarşafa bürünmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, kısmetinizin açılacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek onu isyan noktasına getireceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine delalet eder.

Rüyada çarşafa bürünmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada karalara bürünmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorgana bürünmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada siyahlara bürünmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalettir.

Rüyada beyazlara bürünmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments