Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara çarşafa bürünmek

Rüyada kara çarşafa bürünmek

Rüyada kara çarşafa bürünmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına inanılır.

Rüyada kara çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kara çarşafa bürünmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret eder.

Rüyada çarşafa bürünmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına rivayet eder.

Rüyada karalara bürünmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada ihrama bürünmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan bürünmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyahlara bürünmek diplomalarının artacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments