Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşafa bürünmek

Rüyada siyah çarşafa bürünmek

Rüyada siyah çarşafa bürünmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Rüyada çarşafa bürünmek malının artacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada siyahlara bürünmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada karalara bürünmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, zor zamanlar yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesettüre bürünmek sıkıntılı günler yaşayacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yorgan bürünmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments