Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşafa bürünmek

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek işlerinin çok açılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, sağlığının yerinde olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara çarşafa bürünmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işarettir.

Rüyada çarşafa bürünmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyazlara bürünmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, işlerin rast gideceğine, renk ve eğlence geleceğine delalettir.

Rüyada ihrama bürünmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada yorgan bürünmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet eder.

Rüyada karalara bürünmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments