Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyazlara bürünmek

Rüyada beyazlara bürünmek

Rüyada beyazlara bürünmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada beyazlara bürünmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyazlara bürünmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, şeref ve haysiyetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan bürünmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, huzursuz olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyahlara bürünmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, afiyette olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarşafa bürünmek rahat ve huzurlu olunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek kazanç ve kar getireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada tesettüre bürünmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments