Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyahlara bürünmek

Rüyada siyahlara bürünmek

Rüyada siyahlara bürünmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, sorunların yakında son bulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyahlara bürünmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada siyahlara bürünmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada tesettüre bürünmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her şeyin ters gideceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kara çarşafa bürünmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada yorgana bürünmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karalara bürünmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Rüyada ihrama bürünmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments