Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgana bürünmek

Rüyada yorgana bürünmek

Rüyada yorgana bürünmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kazancının çok düşeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgana bürünmek gördüyseniz:

  • İletişimle ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada yorgan bürünmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yorgana bürünmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada çarşafa bürünmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada siyahlara bürünmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Rüyada kara çarşafa bürünmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok üzüleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşafa bürünmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, şen kahkahalar atacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ihrama bürünmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada tesettüre bürünmek kötü durumlara düşürüleceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments