Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karalara bürünmek

Rüyada karalara bürünmek

Rüyada karalara bürünmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret eder.

Rüyada karalara bürünmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada karalara bürünmek kendi işinin başına geçeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara çarşafa bürünmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyahlara bürünmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada tesettüre bürünmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada yorgana bürünmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ihrama bürünmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşafa bürünmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kimseden korkmayacağına işaret eder.

Rüyada yorgan bürünmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kötü kişilere yakın olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments