Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın saat taktığını görmek

Rüyada altın saat taktığını görmek

Rüyada altın saat taktığını görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın saat taktığını gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, konforundan da ödün vereceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada altın saat taktığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada saat taktığını görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada birinin saat taktığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, takdir edileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments