Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saat taktığını görmek

Rüyada beyaz saat taktığını görmek

Rüyada beyaz saat taktığını görmek çekilen acıların unutulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, isteklerin yerine geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saat taktığını gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, haksızlığa uğranacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saati taktığını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, önünün kapanacağına, kısmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada altın saat taktığını görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına rivayet eder.

Rüyada saat taktığını görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saat taktığını görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz duvak taktığını görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments