Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna saat taktığını görmek

Rüyada koluna saat taktığını görmek

Rüyada koluna saat taktığını görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, canının ve malının garantide olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine inanılır.

Rüyada koluna saat taktığını gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı alt üst edebilir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin saat taktığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada saat taktığını görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada altın saat taktığını görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments