Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saati taktığını görmek

Rüyada kol saati taktığını görmek

Rüyada kol saati taktığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, önemli işlere imza atacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kol saati taktığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı durumda kişileri düşünerek provokasyonlara gelmeyebilirsiniz.

Rüyada koluna saat taktığını görmek güllük gülistanlık olacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati taktığını görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada saat taktığını görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saat taktığını görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın saat taktığını görmek adının ülke dışında yayılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına inanılır.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek bazı kaynakların tükeneceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna bilezik taktığını görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments