Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat taktığını görmek

Rüyada saat taktığını görmek

Rüyada saat taktığını görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sorunların günden güne azalacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına inanılır.

Rüyada saat taktığını gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada altın saat taktığını görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada saat taktığını görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalettir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin saat taktığını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol saati taktığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulur.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna saat taktığını görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının alyans taktığını görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments