Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saat taktığını görmek

Rüyada birinin saat taktığını görmek

Rüyada birinin saat taktığını görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, küslükleri gidereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kalabalık günler geçirileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saat taktığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Rüyada altın saat taktığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati taktığını görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koluna saat taktığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada saat taktığını görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada birinin saat taktığını görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kısmetlerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada dişe pırlanta taktırmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments