Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek zararların yakında telafi edileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerden veya muhalefet yapmaktan sakınmanızda fayda var.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek planların tutmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulur.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments