Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı tabuta girmek

Rüyada canlı tabuta girmek

Rüyada canlı tabuta girmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, adaletin geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, onları rahat ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı tabuta girmek gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Rüyada canlı canlı tabuta girmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı tabuta girmek aralarından su sızmayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine inanılır.

Rüyada canlı olarak tabuta girmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tabuta görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine işaret eder.

Rüyada canlı birini tabutta görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zenginliğe, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada canlı insanı tabutta görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabutta canlı insan görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada canlı birini tabuta koymak yapılan işte ustalaşılacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments