Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suya bakmak

Rüyada çamurlu suya bakmak

Rüyada çamurlu suya bakmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uygulayacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada çamurlu suya bakmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada su falına bakmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada su kuyusuna bakmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada akan suya bakmak insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suya bakmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine inanılır.

Rüyada suya bakmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada yüksekten suya bakmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, esenliği bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments