Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kuyusuna bakmak

Rüyada su kuyusuna bakmak

Rüyada su kuyusuna bakmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada su kuyusuna bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Rüyada su kuyusuna bakmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içine bakmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kuyuya bakmak onların bir adım önüne geçeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu kazmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek işinde dar boğaza gireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz su kuyusu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Rüyada kuyu suyu görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada su kuyusundan su çekmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, rahat rahat yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments