Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden suya bakmak

Rüyada yüksek yerden suya bakmak

Rüyada yüksek yerden suya bakmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden bakmak iyiliğe kavuşacağına, şerefli bir hayat süreceğine, planların tutmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden bakmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments