Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suya bakmak

Rüyada berrak suya bakmak

Rüyada berrak suya bakmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada berrak suya bakmak gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada berrak suya bakmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada berrak su doldurmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada berrak su aktığını görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyun içinde olmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ve berrak su görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada durgun berrak su görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada berrak suya atlamak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, bereketin artacağına, makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments