Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten suya bakmak

Rüyada yüksekten suya bakmak

Rüyada yüksekten suya bakmak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten suya bakmak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Rüyada yüksekten suya bakmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, üzüntülü haberler alacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten insanlara bakmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, kazançların artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak helal lokmalar yiyeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, kendine geleceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments