Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya bakmak

Rüyada suya bakmak

Rüyada suya bakmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yol kat edeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya bakmak gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada suya bakmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suya bakmak iflasın eşiğine geleceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sorununu kolayca çözeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten suya bakmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suya bakmak zarar etmeyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyunun tadına bakmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada su kuyusuna bakmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, herkesin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su falına bakmak rahat rahat yaşayacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments