Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suya bakmak

Rüyada akan suya bakmak

Rüyada akan suya bakmak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suya bakmak gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Rüyada akan suya bakmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, her şeyin gönlünce olacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada su akan çeşme görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işarettir.

Rüyada gürül gürül akan su görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada akan suyun önünü kesmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan bir su görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada temiz akan su görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde akan su görmek adım atarken çok zorlanacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada musluktan akan su içmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments