Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su falına bakmak

Rüyada su falına bakmak

Rüyada su falına bakmak mal ve para sahibi olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yeni işler yapılacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su falına bakmak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada su falına bakmak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret eder.

Rüyada kahve içmek fal bakmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine fal bakmak huzura kavuşacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin falına bakmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada el falına bakmak mutlu ilişkiler kuracağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kağıt falı bakmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin falına bakmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kendine kahve falı bakmak borçlanıp, hasta olacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments