Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu suda timsah görmek

Rüyada çamurlu suda timsah görmek

Rüyada çamurlu suda timsah görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalettir.

Rüyada çamurlu suda timsah gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada suda timsah görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada timsahı suda görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada timsah suda görmek sıkıntılarından kurtulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Rüyada suda timsah öldürmek kendi geleceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments