Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda timsah görmek

Rüyada bulanık suda timsah görmek

Rüyada bulanık suda timsah görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda timsah gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda timsah görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, evlat sahibi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda kaybolmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yürümek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, söylediklerinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada birini bulanık suda görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda balık görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda yüzmek zor durumlara düşeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda yıkanmak evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments