Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahı suda görmek

Rüyada timsahı suda görmek

Rüyada timsahı suda görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahı suda gördüyseniz:

  • Sorun yaratmaya çalışan veya yanıltıcı bilgi taşıyan kişilerle uğraşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada timsahı suda görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda timsah görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada suda yüzen timsah görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bunu şeref sayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek borçların hafifleyeceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada suda timsah görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Rüyada timsah suda görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada suda timsah öldürmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments