Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda timsah öldürmek

Rüyada suda timsah öldürmek

Rüyada suda timsah öldürmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada suda timsah öldürmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada suda timsah öldürmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsah suda görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulur.

Rüyada suda yüzen timsah görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada timsahı suda görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda timsah görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments