Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzen timsah görmek

Rüyada suda yüzen timsah görmek

Rüyada suda yüzen timsah görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hoşluk içinde olacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Rüyada suda yüzen timsah görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda timsah görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahı suda görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah suda görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda timsah görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada suda timsah öldürmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments