Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda timsah görmek

Rüyada suda timsah görmek

Rüyada suda timsah görmek giderileceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda timsah gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada bulanık suda timsah görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, riske atılacağına delalettir.

Rüyada suda timsah öldürmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine inanılır.

Rüyada timsah suda görmek yakında işlerinin aksayacağına, kendini toparlayamayacağına, yanlış seçimler yapacağına işarettir.

Rüyada suda timsah görmek ömür boyu başarılı olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada suda yüzen timsah görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, günah ve suç işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahı suda görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments