Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah suda görmek

Rüyada timsah suda görmek

Rüyada timsah suda görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, fakirlikten kurtulmaya, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına işaret eder.

Rüyada timsah suda gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada timsahı suda görmek günaha gireceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına yorulur.

Rüyada suda timsah görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada suda yüzen timsah görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suda timsah görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada suda timsah yavrusu görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda timsah görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda timsah öldürmek kazancının günden güne düşeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada timsah suda görmek aile içinde saadetinin artacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments